team
Een opleiding volgen naast het werk kost veel tijd en energie. Vaak gaat dit ten koste van uw vrije tijd. Toch willen u en uw werknemers zich graag blijven ontwikkelen. Bovendien wilt u zich wel verdiepen in theorie, maar leert u beter op een interactieve manier. Daarom biedt Metric Mondays verschillende individuele trainingen met een interessante mix tussen theorie en praktijk.


Alle trainingen kunnen tijdens werkuren zowel binnen uw bedrijf als op een externe locatie gevolgd worden. Met uitzondering van de training 'plezier in je werk', deze dient bij voorkeur binnen het bedrijf gevolgd te worden. Na voltooiing van de training ontvangt u een certificaat ter bewijs van afronding.
Ons aanbod • Organisationele gezondheidOpen or Close


  De training


  Wanneer men een bedrijf succesvol wilt maken, dan richt men zich vaak op de harde kant van een organisatie: strategieën, marketing, financiën en technologie. Echter, onderzoek toont aan dat de grootste verbeteringen en competitieve voor- delen optreden wanneer men zich richt op organisationele gezondheid. In een organisationeel gezond bedrijf heerst minimale politiek, minimale verwarring, hoog moraal en hoge productiviteit. Een organisationeel gezond bedrijf wordt uiteindelijk ook succesvoller, omdat het problemen en rivalen overwint.


  In deze 2-daagse training analyseert u de huidige organisationele gezondheid van uw eigen bedrijf, mede aan de hand van resultaten van een door Metric Mondays uitgevoerde bedrijfsscan naar de organisationele gezondheid van uw bedrijf. U krijgt praktische modellen en strategieën aangereikt waarmee u de organisationele gezondheid binnen uw bedrijf kunt verbeteren. Na 3 maanden wordt opnieuw een bedrijfsscan uitgevoerd naar de veranderingen in organisationele gezondheid.
  Topics

     
  Multiplier effect Conflict management
  4 disciplines model Gedragscodes
  Collectieve verantwoordelijkheid Strategische duurzaamheid
     


  Voor wie


  Deze training is specifiek gericht op managers, teamleiders, bedrijfsleiders en eigenaren. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 300,- per deelnemer, exclusief huur externe locatie en lunch, inclusief materialen. Deze training vereist een minimale deelname van 5 personen.


 • Bedrijf van de toekomstOpen or Close


  De training


  De wereld is in volle transformatie. Na de financiële crisis, de ecologische crisis, de normen- en waardencrisis, is er volop onzekerheid en gebrek aan vertrouwen in onze maatschappij. Langzaam ontstaan er verschuivingen naar andere, duurzame systemen. Bovendien is er een soort van zuivering aan de gang, waarbij men opzoek is naar authenticiteit en transparantie. Inzicht in deze verschuivingen biedt voordelen voor bedrijven die ook in de toekomst succesvol willen zijn.


  In deze 2-daagse training krijgt u theoretische kennis van de huidige maatschappelijke verschuivingen. U onderzoekt de visie en het merk van uw bedrijf. Ter objectieve ondersteuning krijgt u de resultaten van een klanttevredenheids- onderzoek. U leert hoe u uw bedrijf transformeert naar een bedrijf van de toekomst. Het doel is niet om bestaande concepten overboord te gooien, maar om te werken met bestaande kerncompetenties. Na 6 maanden wordt opnieuw een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd om uw transformatie te meten.
  Topics

     
  Wheel of fortune Wereldtransformatie
  Vision branding 5 paradigma’s
  Everest goals Happy profit
     


  Voor wie


  Deze training is specifiek gericht op managers, teamleiders, bedrijfsleiders en eigenaren. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 350,- per deelnemer, exclusief huur externe locatie en lunch, inclusief materialen. Deze training vereist een minimale deelname van 5 personen.


 • De positieve organisatieOpen or Close


  De training


  Er wordt vaak onderzocht waarom bedrijven failliet gaan, maar wat zorgt er nou voor dat een bedrijf bloeit? Wat doen bedrijven als Google, Schoenen Torfs en Tesla? Wat maakt hen zo succesvol? Hebben zij betere technieken? Meer talent? Onderzoek toont aan dat deze bedrijven bouwen op positieve strategieën. Deze positieve strategieën zorgen ervoor dat werknemers graag komen werken, betrokken zijn en actief bijdragen aan het succes van het bedrijf.


  In deze 2-daagse training leert u de kenmerken van een positieve organisatie. Samen met uw team onderzoekt u de huidige cultuur van uw bedrijf. Om deze discussie objectief te ondersteunen krijgt u de resultaten van een onderzoek naar energienetwerken en werknemerswelzijn binnen uw bedrijf. Vervolgens krijgt u concrete strategieën aangereikt waarmee een positieve cultuur kunt creëren. Na 3 maanden volgt opnieuw een onderzoek naar werknemerswelzijn.
  Topics

     
  Abundance organisatie Excellente teams
  Visionair leiderschap Positieve communicatie
  Broaden-and-build Humor
     


  Voor wie


  Deze training is specifiek gericht op teamleiders, bedrijfsleiders en eigenaren. Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze training. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 300,- per deelnemer, exclusief huur externe locatie en lunch, inclusief materialen. Deze training vereist een minimale deelname van 5 personen.

METRIC MONDAYS POP-UP SESSIES

Metric Mondays pop-up sessies zijn korte bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur. De onderwerpen van deze sessie volgen de laatste trends en hebben een hoog pleziergehalte. U kunt deze sessies bijvoorbeeld boeken ter vervanging van een vergadering of ter initiatie van een nieuw project. De sessies kosten 200 euro per onderwerp, met een maximum van 8 personen.
You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation

- Plato -
Sessie 1:

Trumping-it

Gedurende deze sessie kruipt u samen met uw team in de huid van één van de meest veelbesproken figuren van deze tijd: Donald Trump. In het eerste deel van de sessie leert u de beginselen van zijn Think Big and Kick Ass filosofie. Hierna activeren wij bij u persoonlijk de Donalds Trump Mindset . Onder invloed van deze mindset brainstormt u samen over vooraf geselecteerde uitdagingen. De uitkomsten van deze brainstorm zijn groots en deze sessie is fantastic....it really is!Sessie 2:

Lego voor volwassenen

Grote internationals gebruiken tegenwoordig LEGO als vast onderdeel van hun teambuilding activiteiten. De achterliggende gedachte is dat het spelen met LEGO creativiteit en kritisch denken stimuleert. Bovendien krijgt men door het samen uitvoeren van gecompliceerde LEGO-opdrachten inzicht in de rolverdelingen binnen een team en de (in)efficiëntie van de onderlinge samenwerking. In deze sessie voert u samen een aantal uitdagende LEGO-opdrachten uit. U wordt geobserveerd en de bevindingen worden samen besproken. De sessie wordt afgerond met het opstellen van een plan van aanpak met daarin aanwijzingen voor verbetering van het algeheel teamfunctioneren.Sessie 3:

Don’t worry, be .....

Dé belangrijkste vraag in ons leven is: hoe word ik gelukkig? Dat weinigen hierop het juiste antwoord weten blijkt uit recente statistieken: ondanks dat we met zijn allen steeds welvarender zijn, worden we ook steeds ongelukkiger. Hoe kan dit? In deze sessie krijgt u antwoord op deze vraag. Bovendien leert u wetenschappelijk bewezen effectieve strategieën waardoor u zich op korte termijn gelukkiger zult voelen.Sessie 4:

Hoe krijg ik mijn zin?

Sommige mensen krijgen alles gedaan van andere mensen, terwijl anderen daar veel moeite voor moeten doen. Wat is hun geheim? Goed nieuws! Wetenschappelijk onderzoek heeft ontdekt dat succesvolle overtuigers een aantal methodieken gebruiken die iedereen kan leren. Tijdens deze sessie bespreken en oefenen we deze methodieken. Aan het einde van deze sessie beschikt u over de kennis en de macht om uw baas, collega’s en klanten moeiteloos van uw mening te overtuigen.