happy people - better work
Nog niet eerder was bedrijfsvoering zo uitdagend: momenteel betreedt een nieuwe generatie de werkvloer met een hele andere visie op werk, snelle economische en technologische ontwikkelingen vragen enorme wendbaarheid van bedrijven, en door een evenredige toename in werkdruk heeft momenteel 1 op 7 werknemers een burn-out. Daarnaast laten demografische ontwikkelingen zien dat het aantal vakkundige en hoger opgeleide werknemers afneemt en dat het vinden van goede werknemers steeds lastiger wordt. Investeren in uzelf en in uw werknemers is dan ook nog nooit zo belangrijk geweest.


Metric Mondays is een bedrijfsadvies- en trainingsbureau gericht op de optimalisatie van duurzame inzetbaarheid. Wij bieden een verscheidenheid aan individuele en teamtrainingen waarin u bijvoorbeeld leert hoe u omgaat met de nieuwe generatie werknemers, welk soort leiderschap zij nodig hebben, hoe u bekwame werknemers behoudt en hoe ervoor zorgt dat uw werknemers betrokken en gelukkig zijn. Daarnaast begeleidt Metric Mondays mensen met een burn-out bij hun herintreding. In de toepassingen van de methodieken volgt Metric Mondays de visie van de Positieve Psychologie en gebruiken wij objectieve metrics om het effect van de toegepaste methodiek te meten.
Metric Mondays omdat...


 • U wel weet wat u wil veranderen, maar niet weet hoe.
 • U zich wilt ontwikkelen, maar weinig tijd heeft.
 • U zich wel wilt verdiepen in theorie, maar vooral praktische handvaten wilt.
 • U op korte termijn resultaten wilt.
 • U middels objectieve metingen bewijs wilt van deze resultaten.
 • U wilt samenwerken met enthousiaste en discrete mensen met verstand van zaken.Voor Wie


Metric Mondays richt zich op werkgevers en werknemers van bedrijven binnen Europa, van MKB tot multinational, met de Engelse of Nederlandse voertaal.
Wij
 • Dr. Nicolette Siep

 • "Tot 2016 werkte ik aan de Universiteit van Maastricht als neurocognitief wetenschapper. Met behulp van scanners keek ik naar de verschillen tussen gezonde hersenen en de hersenen van mensen met psychopathologie. In deze jaren heb ik veel kennis en expertise verworven; het is ongelooflijk hoe snel onze kennis over ons brein de afgelopen 20 jaar is gegroeid. Helaas heeft veel van deze kennis zijn weg naar de maatschappij nog niet gevonden. Dit merkte ik ook in mijn werk als therapeut; veel van de gebruikte protocollen leken achterhaalt. Echter, verandering leek haast onmogelijk omdat veel protocollen gestandaardiseerd zijn en vasthangen aan logge ICT en verzekeringsstructuren. Mijn missie is dan ook om de wetenschappelijk kennis die er is, maar die nu vooral verloren gaat in een enorme hoeveelheid aan internationale publicaties, over te dragen naar de werkvloer....daar waar mensen het grootste deel van hun leven doorbrengen."

 • Kijk hier voor het volledige CV van Nicolette Siep

 • Drs. Charles Humblet

 • "Als managing director van meerdere internationale bedrijven heb ik geleerd werknemerswelzijn op waarde te schatten. Met oog op veiligheid en resultaat is het belangrijk dat de werknemers fysiek en mentaal goed in hun vel zitten. Gemotiveerde mensen vereisen een positieve bedrijfscultuur. Een positieve cultuur bereikt je door authentiek leiderschap, met een focus op motiverende boodschappen, individuele aandacht en bouwen op sterktes. Op deze manier creëer je draagvlak voor verandering; een noodzakelijkheid in de snel veranderende wereld van vandaag...".

 • Kijk hier voor het volledige CV van Charles Humblet