individueel
Een opleiding volgen naast het werk kost veel tijd en energie. Vaak gaat dit ten koste van uw vrije tijd. Toch willen u en uw werknemers zich graag blijven ontwikkelen. Bovendien wilt u zich wel verdiepen in theorie, maar leert u beter op een interactieve manier. Daarom biedt Metric Mondays verschillende individuele trainingen met een interessante mix tussen theorie en praktijk.


Alle trainingen kunnen tijdens werkuren zowel binnen uw bedrijf als op een externe locatie gevolgd worden. Met uitzondering van de training 'plezier in je werk', deze dient bij voorkeur binnen het bedrijf gevolgd te worden. Na voltooiing van de training ontvangt u een certificaat ter bewijs van afronding.
Ons aanbod • Authentiek leiderschapOpen or Close


  De training


  De authentieke leiderschapsstijl is de leiderschapsstijl die het beste past bij de nieuwe generatie werknemers (i.e. Millenials of Generatie Z). Deze leiderschapsstijl wordt gekenmerkt door zelfbewustzijn, oprechtheid, energie, optimisme en transparantie.


  In deze training wordt uw huidige leiderschapsstijl gemeten met behulp van een 360° onderzoek. In 5 trainingen van elk twee uur maakt u kennis met de theoretische achtergrond en zult u opdrachten uitvoeren ter ontwikkeling van uw authentieke leiderschapskwaliteiten.
  Topics

     
  Theorie authentiek leiderschap Abundance organisatie
  Werknemersgeneratie Z Positieve netwerken
  Persoonlijk cogintief schema Visie en Everest goals
  Sociaal Kapitaal  
     


  Voor wie


  Deze training is specifiek gericht op managers, teamleiders, bedrijfsleiders en eigenaren. Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze training. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 850,-, inclusief materialen.


 • Omgaan met veranderingenOpen or Close


  De training


  Statistieken geven aan dat de gemiddelde levensduur van een onderneming van 5 jaar is. Door de snelle ontwikkelingen in technologie en vervaging van internationale grenzen, worden de successen van nieuwe producten en diensten steeds korter. Veranderen en investeren is daarom van primair overlevingsbelang. Echter, veel mensen kunnen slecht tegen veranderingen en met elke verandering voelen zij zich in eerste instantie onveilig. Overeenkomstig toont wetenschappelijk onderzoek aan dat 80% van de veranderprojecten faalt.


  In deze training krijgt u kennis over verandermanagement, met specifieke aandacht voor waarderend onderzoeken. Waarderend onderzoeken is een bewezen succesvolle veranderingsmethode. In een periode van 8 weken, eenmaal per week 2 uur, werkt u aan een kleinschalig veranderingsproject binnen uw bedrijf. De door u beoogde verandering wordt door Metric Mondays objectief gemeten en geanalyseerd.
  Topics

  Sociaal contructionisme 4-D Cyclus
  Generatieve vloeibare processen Kerncompetentie
  Waarderend onderzoeken Positieve revolutie
     


  Voor wie


  Deze training is specifiek gericht op managers, teamleiders, bedrijfsleiders en eigenaren. Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze training. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 1360,-, inclusief materialen.


 • Van goed naar geweldigOpen or Close


  De training


  U heeft uw bedrijf op orde. De zaken lopen goed. U heeft genoeg klanten, maar eigenlijk wilt u meer. U wilt groeien. U wilt niet langer een goed bedrijf, maar u wilt een geweldig bedrijf. Wat kunnen we leren van bedrijven die dit reeds succesvol hebben gedaan?


  Deze training is geïnspireerd door bedrijven die van goed naar geweldig gingen, zoals bijvoorbeeld Torfs schoenen. Welke kenmerken hebben bedrijven die zich in de overvolle markt weten te onderscheiden? Welke strategieën volgen zij? In 5 wekelijkse trainingen van elk twee uur maakt u kennis met de theoretische achtergrond van succesvolle groei en zult u opdrachten uitvoeren om deze kennis te implementeren. De beoogde verandering wordt door Metric Mondays objectief gemeten en na een half jaar geanalyseerd.
  Topics

  In 5 stappen van goed naar geweldig Succesvol leiderschap
  Stockdale paradox Hedgehog effect
  Groei mindset Vliegwiel concept
     


  Voor wie


  Deze training is specifiek gericht op managers, teamleiders, bedrijfsleiders en eigenaren. Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze training. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 850,-, inclusief materialen.


 • Positief communicerenOpen or Close


  De training


  Goede communicatie is essentieel voor elke werkrelatie. Goede werkrelaties zijn van primair belang wanneer we kijken naar bedrijfssucces: werkrelaties bepalen de bedrijfscultuur, beïnvloeden betrokkenheid en kennisuitwisseling. Vaak zijn we ons niet bewust van onze manier van communiceren. Communicatie is namelijk veel meer dan praten alleen. Zonder dat we het in de gaten hebben verklappen we met ons lichaam soms meer dan onze woorden kunnen uitdrukken. Bovendien wordt communicatie beïnvloed door onze geschiedenis, ervaringen, opvattingen en gewoontes, hoe jij je op dat moment voelt, hoeveel tijd je hebt, etc.. Kortom, communicatie is erg complex en heeft belangrijke gevolgen.


  Tijdens deze training wordt u zich bewuster en krijgt u meer inzicht in uw manier van communiceren. Door deze inzichten krijgt u meer keus in de manier waarop u communiceert. Bovendien, leert hoe u op een positieve manier feedback kunt geven, negatieve feedback ontvangt en hoe u door communicatie positieve werkrelaties en bedrijfscultuur kunt stimuleren. In 5 wekelijkse trainingen van elk twee uur maakt u kennis met de theoretische achtergrond van goede communicatie en zult u opdrachten uitvoeren om uw communicatievaardigheden te ontwikkelen.
  Topics

  Ondersteunende, congruente en discriptieve communicatie
  Leiderschap Mindfull communiceren
  Feedback geven en nemen Losado ratio
     


  Voor wie


  Deze training is voor iedereen met de motivatie om zijn communicatievaardigheden te verbeteren. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 850,-, inclusief materialen.


 • Van perfectionist naar optimalistOpen or Close


  De training


  Perfectionisme is het verlangen om handelingen zo accuraat en goed mogelijk uit te voeren. Een bepaalde mate van perfectionisme is niet verkeerd: hierdoor probeert men het beste uit zichzelf en anderen te halen. Perfectionisme wordt pas een probleem als men bij alles wat je doet continu streeft naar het hoogst haalbare, wanneer falen een absolute doodzonde wordt en men hierdoor nooit tevreden is over zichzelf. Dit kost ontzettend veel energie en kan uiteindelijk leiden tot overspannenheid en burn-out.


  In deze 5 trainingen van elk 2 uur leert u het verschil tussen positief perfectionisme en negatief perfectionisme. Samen met Metric Mondays ontdekt u de oorsprong van uw negatief perfectionisme en leren wij u concrete technieken waarmee u uw negatieve perfectionisme ombuigt naar optimalisme. Aan het begin en na afloop van de training wordt uw mate van perfectionisme gemeten.
  Topics

  Positief en negatief perfectionisme Actieve acceptatie
  Groei Mindset Herstel: micro, mid en macro
  20/80 principe 4 G’s
     


  Voor wie


  Deze training is voor iedereen met perfectionistische eigenschappen die als belemmerd worden ervaren. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 850,- inclusief materialen.


 • Plezier in je werkOpen or Close


  De training


  Ondanks dat u met overtuiging voor uw huidige baan heeft gekozen, merkt u dat u met steeds meer tegenzin naar uw werkt gaat. Hoe kan dit? Privé ben u gelukkig en lichamelijk is er ook niets aan de hand. Maar op uw werk ziet u alleen het negatieve en niet meer het positieve. Kortom, u heeft steeds minder energie om iets van uw werk te maken.


  Onderzoek toont aan dat werknemers die ontevreden zijn een sterke invloed hebben op bedrijfssucces. Bovendien lopen zij een hoog risico op een burn-out. In 15 wekelijkse trainingen van elk 1 uur begint u samen met Metric Mondays met het analyseren van uw huidige werksituatie en bepalen wij uw persoonlijke uitdaging(en). Tegelijkertijd onderzoeken wij uw persoonlijke sterktes en huidige werktevredenheid. Geleid door uw persoonlijke sterktes gaan we samen aan de slag met methodieken om uw werksituatie te optimaliseren. U krijgt technieken vanuit de positieve psychologie waarmee u beter leert met negatieve werksituaties om te gaan en uw talenten maximaal leert te benutten. Na afloop van de training wordt opnieuw uw werktevredenheid gemeten.
  Topics

  Persoonlijke sterktes Flow
  Veerkracht Sociale werkrelaties
  Mindfullness PERMA
     


  Voor wie


  Deze training is voor iedereen die de wens heeft om zijn werkmotivatie te verhogen. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 1275,-, inclusief materialen. Follow-up gesprekken kunnen nadien gepland worden voor het voordeligere tarief van € 75,- per uur.


 • Burn-outOpen or Close


  De training


  Wanneer men te lang doorloopt met spanningen, bijvoorbeeld door een te hoge werkdruk, dan loopt men het risico op een burn-out. Een burn-out uit zich lichamelijk (e.g. moeheid, slaapproblemen, hoofdpijn) als ook psychisch (e.g. prikkelbaar, angstig, somber, onzeker). Door deze klachten te verwaarlozen worden op een gegeven moment zelfs de kleinste dingen te zwaar. Rust nemen is dan niet meer voldoende en professionele begeleiding is noodzakelijk. Vroegtijdige, stapsgewijze herintreding onder professionele begeleiding werkt preventief tegen een langdurig ziekteproces door het ontstaan van werkgerelateerde fobieën, stigma’s, angsten en schaamte.


  In 15 wekelijkse trainingen van elk 2 uur helpen wij mensen met een burn-out bij hun herintreding. Naast aandacht voor en educatie over de lichamelijke gezondheid, wordt er voornamelijk gekeken naar het vergroten van de geestelijke draag- kracht. Metric Mondays meet aan het begin en na afloopt de verandering in burn-out klachten.
  Topics

  Psychoeducatie lichaam-geest Ontspanningsoefeningen
  Veerkracht Individuele sterktes
  4 G's Zelfvertrouwen
     


  Voor wie


  Deze training is voor iedereen met burn-out klachten. De training kan in de Nederlandse of Engelse taal verzorgd worden.


  Kosten


  De kosten voor deze training bedragen € 2550,- inclusief materialen. Follow-up gesprekken kunnen nadien gepland worden voor het voordeligere tarief van € 75,- per uur.


TRAINING OP MAAT

Wanneer uit het intakegesprek blijkt dat uw doelstelling niet aansluit bij ons bestaande aanbod, dan biedt Metric Mondays de mogelijkheid tot training op maat. Zo bestaat er de mogelijkheid tot:

 • Personal coaching
 • Uitvoeren van bedrijfsscans
 • Een in-house coach op contractbasis
 • Combineren van bestaande trainingen

Mochten wij niet over de geschikte methodieken beschikken die passen bij uw hulpvraag, dan helpen wij u graag in uw zoektocht naar een alternatieve oplossing.


Kosten

De kosten van een training op maat zullen vooraf met u worden overlegd aan de hand van een offerte.